O nama

Preduzeće „Euro stan“ d.o.o. je osnovano početkom 2011. godine i bavi se investiranjem u izgradnju stambeno-poslovnih objekata na atraktivnim lokacijama u Istočnom Sarajevu kao i izvođenjem radova na objektima visokogradnje.

Ono po čemu smo prepoznatljivi je visok kvalitet stanova. Svi naši objekti zadovoljavaju standarde energetske efikasnosti budući da se u izgradnji koriste isključivo  visoko kvalitetni, energetski štedljivi materijali. Pored sigurnosti i kvaliteta koji su na prvom mjestu, kada je izgradnja stambeno poslovnih objekata u pitanju veliku pažnju posvećujemo i arhitekturi naših objekata tako da kupci naših stanova i poslovnih prostora uživaju puni komfor.

U prethodnom periodu uspješno smo izgradili tri objekta i to "Lamela 7“, "Lamela 1“ i "Lamela 2" sa ukupno preko 140 stambenih jedinica i preko 8.000m2 stambenog i 1.200m2 poslovnog prostora. U toku je izgradnja objekata "Lamela 25" i "Lamela 26" sa ukupno preko devedeset stanova i cca 5.000m2 stambene i 700m2 poslovne površine.

JoomShaper